بیشتر بخوانید

صفحه اصلی > کاشت مو : کاشت مو | معرفی پرطرف دارترین روش کاشت مو

کاشت مو | معرفی پرطرفدارترین روش کاشت مو

کاشت مو

ریزش مو، ازجمله مشکلات فراگیر در سنین مختلف و در هر دو جنس زن و مرد است که می‎‌تواند به دلایل مختلفی مانند ژنتیک، مشکلات هورمونی، استرس، رژیم غذایی نامناسب، آلودگی هوا، انواع بیماری‎‌ها، مصرف برخی داروها، کمبود ویتامین‎‌ها و موادمعدنی اتفاق بی‎افتد.

به‎ طور کلی ریزش موها از 70 تا 100 تارمو درروز کاملاً طبیعیست. این مشکل زمانی جدی می‎‌شود که شدت آن افزایش یافته و بی‌بازگشت باشد. که معمولاً مهم‎ترین علت این نوع ریزش نیز ژنتیک است.

باتوجه به توضیحات بالا، به‎ نظر می‌‎رسد کاشت مو راه‎ حلی دائمی و موفقیت ‎آمیز برای درمان ریزش موی بی‎‌بازگشت باشد که به درمان‏‌های دارویی و گیاهی پاسخ مناسب نداده است. نتایج طبیعی این تکنیک، بنابر نظرات کسانی‎که کاشت انجام داده‌‎اند می‎‌تواند تاحدزیادی اعتمادبه ‎نفس افراد را تقویت کند.

برای آشنایی بیشتر با جدیدترین روش کاشت مو و درعین‎ حال بهترین روش کاشت مو، لطفاً ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

کاشت مو چگونه انجام می‌شود؟

چندین سال است که هیچ درمان قطعی برای ریزش مو پیدا نشده است. بااین‌حال، با پیشرفت پزشکی و تکنولوژی، درمان کاشت مو به یک راه‌حل طبیعی و دائمی منجر شده است. این روش درمانی با انتقال ریشه از ناحیه‌ای که در برابر ریزش مقاوم است به ناحیه‌ای که ریزش مو خود را در آنجا نشان داده است، انجام می‌شود. ریشه‌ها معمولاً از ناحیه پشت سر گرفته می‌شوند. دلیل ریشه زدن از این ناحیه وجود هورمون DHT در موهای پشت گردن است.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

چه کسانی برای کاشت مو کاندید مناسبی نیستند؟

کاشت مو که به دلایل زیادی به‌عنوان راه‌حل قطعی ریزش مو شناخته می‌شود، روشی نیست که برای همه قابل‌اجرا باشد؛ بنابراین افرادی که در زیر اشاره می‎‌کنیم کاندید مناسب کاشت نیستند:

  • مبتلایان به دیابت، اختلالات انعقادخون، ایدز، سیفلیس، افسردگی و استرس شدید
  • زنان باردار و مبتلایان به مشکلات هورمونی کنترل‌نشده.
  • افراد زیر 30 سال که هنوز ریزش مو در آنها ادامه دارد.
  • کسانی‎که بانک موی ضعیفی دارند.
  • کسانی‎که به‎ دلیل وسواس، موها و ابروهای خود را می‌‎کنند.

چه کسانی برای کاشت مو کاندیدای مناسبی هستند؟

  • کسانی‎که در بخشی از سر دچار ریزش مو شده‌‎اند و بانک موی خوبی دارند.
  • مبتلایان به آلوپسی آندروژنیک
  • کسانی‎که خط رویش موهایشان بالاتر از حد طبیعی است و قصد اصلاح خط رویش خود را دارند.
  • مردان یا زنانی که موهای خود را به ‎دلیل آسیب، سوختگی، تروما و اسکار بخیه یا زخم ازدست داده‌‎اند.
  • به ‏علاوه بررسی فاکتورهایی مانند رنگ موها، بافت یا جنس موها، ضخامت تارهای مو، تراکم مو، خاصیت کشسانی و انعطاف‎‌پذیری پوست سر توسط پزشک نیز، مشخص می‎‌کند شما کاندید مناسبی برای انجام عمل کاشت مو هستید یا خیر.
کاشت مو
کاشت مو در آمون

آمادگی برای کاشت مو

هنگام آماده‌شدن برای این عمل باید جزئیات زیادی را در نظر گرفت. این جزئیات تضمین می‌کند درمان مؤثرتر و راحت‌‎تر باشد. بیمار قبل از کاشت از نظر خطرات احتمالی بررسی می‌شود. تعیین اینکه آیا فرد برای انجام این روش مناسب است یا خیر، یک اقدام احتیاطی مهم است. اگر همه چیز خوب باشد و بیمار مشکلی نداشته باشد، اولین مرحله از عمل انجام می‌شود.

به بیمار توصیه می‌شود تا زمانی که برای عمل می‌آید، لباس‌هایی بپوشد که به‌راحتی پوشیده و درآورد. در غیر این صورت، فولیکول‌های مو ممکن است آسیب ببینند. قبل از عمل نباید الکل مصرف کرد. موها باید به‌اندازه‌ای باشد که پزشک تجویز کرده است. همچنین به بیمار توصیه می‌شود قبل از عمل غذا بخورد.

عوارض کاشت
کاشت مو

مراحل کاشت مو

سرعت در این روش ضروری است. بسیاری از پرسنل به طور هم‌زمان در طول کاشت مو کار می‌کنند. فولیکول‌های مو از ناحیه اهداکننده بدون آسیب رساندن به پوست در طول عمل استخراج می‌شوند. سپس این ریشه‌ها توسط اپراتور جمع‌آوری می‌شوند. این ریشه‌ها که گرافت نامیده می‌شوند به طور متوسط شامل 2-3 تار مو هستند. مهم است که شیارهای باز شده در ناحیه‌ای که در آن ریزش مو وجود دارد دارای عمق و اندازه مناسب باشند. آنها باید کاملاً متناسب با ریشه موهای پیوند شده باشند.

علاوه بر این، شیارها باید به‌درستی تنظیم شوند تا اطمینان حاصل شود که ظاهر طبیعی و زیبایی دارند. در مرحله آخر عمل، فولیکول‌های موی استخراج‌شده یکی‌یکی با زوایای معینی در این شیارهای باز شده با اندازه مناسب قرار می‌گیرند. این روش پس از این مراحل تکمیل می‌شود.

پرطرفدارترین روش‌های کاشت مو

ماهیت کلی تمام روش‌‎های کاشت مو یکسان است و تفاوت اصلی آنها در نحوۀ برداشت فولیکول‎‌ها و گرافت‌‎ها از بانک مو می‎‌باشد. کاشت به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که رایج‌ترین آنها FUT (پیوند واحد فولیکولی) و FUE (کشیدن واحد فولیکولی) است.

روش FUT یا نواری: در این روش نوار نازکی از پوست، حاوی فولیکول‌های مو، از ناحیه اهداکننده برداشته شده و سپس در نقطه موردنظر کاشته می‌شود. پشت پوست سر که کمترین احتمال طاسی را دارد، عموماً به‌عنوان ناحیه اهداکننده انتخاب می‌شود. این جراحی با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و بهترین گزینه برای کسانی است که از طاسی تاج سر رنج می‌برند.
FUE یا انتقال فولیکولی: تنها تفاوت این روش با روش قبلی این است که در FUE پیوندهای فولیکول مستقیماً از بانک مو برداشته می‌شود و پوست سر برداشته نمی‌شود. عموماً پزشکان این روش را به کسانی که موهای بالای سر آنها ریخته است توصیه می‌کنند. قابل‌ ذکر است که این روش باعث ایجاد اسکارهای جزئی می‌شود و دوره نقاهت کوتاه‌تری دارد.

از دیگر تکنیک‎‌های کاشت مو می‎‌توان به FIT، SUT ، میکروگرافت، کاشت موی ترکیبی و سوپر ترکیبی که جدیدترین روش کاشت مو است و سایر روش‎‌ها اشاره کرد. اما باید در نظر داشت که در نهایت، پزشک متخصص بعداز انجام معاینات و جلسۀ مشاوره، به این نتیجه می‎‌رسد که بهترین روش کاشت مو برای شما چیست و کدام روش می‌‏تواند نتایج ایده‌‎آل‎‌تری برایتان به همراه داشته باشد.

ماندگاری کاشت مو
ماندگاری کاشت مو
  • نکات مهمی که قبل از عمل باید به آنها توجه کنید
  • قبل از عمل حتما باید از مصرف الکل دوری کرد.
  • مصرف داروهای ضدانعقاد باید تحت‌نظر پزشک قطع شود.
  • هیچ محصول شیمیایی نباید استفاده شود. از مواد شیمیایی مانند ژل و اسپری نباید استفاده کرد.
  • اگر فرد بیماری دارد یا دارو مصرف می‌کند، حتماً باید پزشک خود را در جریان این وضعیت قرار دهد.
  • برای جلوگیری از آسیب رساندن به فولیکول‌های مو، باید با لباس‌های شسته و راحت که به‌راحتی پوشیده و درآورده می‌شوند، به عمل بیاید.
  • استعمال دخانیات می‌تواند بر درمان تأثیر منفی بگذارد، بنابراین قبل از انجام عمل باید مدتی از سیگارکشیدن خودداری کرد. حداقل یک هفته قبل از عمل باید از سیگارکشیدن خودداری شود.
  • خوردن قبل از شروع عمل توصیه می‌شود. اگر عمل شما بعدازظهر یا دیروقت انجام می‌شود، می‌توانید قبل از رفتن یک میان وعده سبک میل کنید.
  • از نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند قهوه قبل از عمل باید اجتناب شود.
  • حدود یک هفته قبل از ویتامین‌های B و E دوری کنید؛ زیرا جریان خون را افزایش می‌دهند.
  • رانندگی تا 6 ساعت پس از این روش توصیه نمی‌شود. اگر با ماشین می‌آیید، باید یک نفر را همراه داشته باشید.

نکات مهمی که بعد از عمل باید به آنها توجه کنید

  • پس از کاشت مو به اندازه کافی استراحت کنید و از فعالیت‌های سنگین خوداری کنید.
  • دقت فراوان به رعایت دستورالعمل‌های مربوط به نحوه شستشو و مراقبت از محل کاشت مو.
  • جلوگیری از خراشیدن یا تماس با ناحیه کاشت برای جلوگیری از آسیب به پیازهای موی کاشته شده.
  • استفاده از بالشت‌ها و تجهیزات پشتیبانی مناسب در حین خواب تا فشار به ناحیه عمل کاهش یابد.
  • دنبال کردن دستورالعمل‌های پزشک برای شستشوی با دقت موها.
  • پرهیز از فعالیت‌های فیزیکی سنگین یا تمرینات ورزشی حداقل به مدت چند هفته.
  • مصرف دقیق داروهای تجویز شده توسط پزشک، شامل هر گونه آنتی‌بیوتیک‌ها و یا داروهای مرتبط.
  • جلوگیری از قرار گرفتن مستقیم ناحیه کاشت مو در معرض نور خورشید و استفاده از کلاه یا وسایل محافظ در صورت نیاز.
  • حفظ یک رژیم غذایی متعادل و مغذی برای ترمیم بهتر و سریع‌تر پوست و موها.
  • حضور در تمامی جلسات پیگیری و معاینه با پزشک برای اطمینان از پیشرفت صحیح فرآیند بازیابی و رشد مو.
  • داشتن صبر برای دیدن نتایج نهایی که ممکن است تا چندین ماه یا بیشتر زمان ببرد.

مراقبت‌های پس از پیوند را قطعاً نباید نادیده گرفت کدامند ؟

برای جلوگیری از تأثیر نامطلوب بر فولیکول‌های مو پس از عمل، باید به‌شدت از دست زدن به موهای خود اجتناب کنید.
در سه روز اول موها نباید شسته شوند.
فولیکول‌های موی شما ممکن است در تماس با تشک و بالش آسیب ببینند. از یک بالش کوچک و نرم استفاده کنید و به پشت دراز بکشید. خوابیدن رو به پایین توصیه نمی‌شود. قسمت بالایی و کناره‌های سر در اثر تماس با بالش آسیب می‌بیند.
پوشیدن لباس‌های راحت مانند پیراهن به‌جای لباس‌هایی مانند ژاکت و تیشرت‌های یقه دار که ممکن است به فولیکول‌های مو آسیب برسانند و آنها را در معرض خطر قرار دهند، توصیه می‌شود. برای تسریع روند بهبودی فولیکول‌های مو و جلوگیری از آسیب، باید از تعریق، رطوبت بیش از حد و محیط‌های گرم و سرد خودداری شود.
داروها و پانسمان‌های توصیه شده توسط پزشک باید بدون وقفه استفاده شوند. نور خورشید می‌تواند به ریشه موهای کاشته شده آسیب برساند و بیمار باید تاحدامکان از نور خورشید دوری کن

ما با شما تماس خواهیم گرفت.

برای دریافت مشاوره فرم زیر را پر کنید تا مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرد.

شما چی ترجیح می‌دید؟(ضروری)

ماندگاری کاشت مو چقدر است؟

حفظ موهای موجود یکی از مهم‌ترین جنبه‌های کاشت است. توجه به توصیه‌های متخصص برای تسریع روند بهبود موهای کاشته شده پس از عمل و رسیدن به نتیجه مطلوب ضروری است. ماندگاری نتایج باتوجه‌به توصیه‌های داده شده تضمین می‌شود. موهای کاشته شده برای مدتی به طور موقت رشد می‌کنند. پس از ۲-۱.۵ هفته، با ریزش موقت مواجه می‌شوید. بعد از ماه دوم، موهای ریخته شده به رشد دائمی خود ادامه می‌دهند و دیگر ریزش وجود نخواهد داشت.

نمونه کار کاشت مو در کلینیک آمون
نمونه کار کاشت مو در کلینیک آمون

هزینۀ کاشت مو چقدر است؟

قیمت کاشت مو مانند هر عمل زیبایی دیگری، بسته به فاکتورهای مختلف متفاوت است و نمی‌‎توان قیمت دقیقی برای آن ارائه داد. برخی از مهم‌‎ترین این فاکتورها عبارتنداز:

  • تعرفه‎‌های کلینیک انتخابی،
  • تجربه و مهارت پزشک
  • تکنیک به‎ کاررفته در جراحی کاشت مو
  • وسعت ناحیۀ تحت درمان و میزان گرافت‎های کاشته‎ شده.

کلام آخر

کاشت باید توسط متخصصان آگاه و باتجربه انجام شود. موفقیت و تجربه تیمی که این روش را انجام خواهند داد به‌سرعت بهبودی بعد از عمل کمک زیادی می‌کند.برای پیداکردن بهترین کلینیک کاشت مو، پرس ‎و جو از آشنایان و دوستان، بازدید حضوری از چندین کلینیک کاشت موی معتبر و پرسیدن نظرات کسانی‎که کاشت مو انجام داده‌‎اند بسیار مهم و کمک‎ کننده است.

کلینیک آمون با برخورداری از تجهیزات پیشرفته و کادر حرفه‌ای، خدمات کاشت مو را در سطح بالایی از کیفیت ارائه می‌دهد. لطفاً نظرات و تجربیات خود را در مورد کاشت مو برای ما بنویسید.

سئوالات متداول

نتایج کامل کاشت مو ممکن است تا یک سال یا بیشتر زمان ببرد. موهای جدید معمولاً در چند ماه اول پس از جراحی شروع به رشد می‌کنند، اما به مدت ۶ تا ۱۲ ماه نیاز دارند تا رشد کامل و قابل توجهی داشته باشند.

اکثر بیماران گزارش می‌کنند که کاشت مو یک فرآیند نسبتاً بی‌درد است. زیرا در طول جراحی از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. بعد از عمل، ممکن است برخی افراد کمی ناراحتی یا درد تجربه کنند که با داروهای درد کنترل می‌شود

هزینه کاشت مو بستگی به تعداد واحدهای فولیکولار (گرافت‌ها) مورد نیاز، روش انجام عمل، و مهارت و تجربه پزشک دارد. برای اطلاع دقیق از هزینه‌ها، بهتر است با کلینیک یا مرکز مراجعه کرده و پس از مشاوره، اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید

دو روش رایج کاشت مو شامل FUT (کاشت فولیکولار واحد) و FUE (استخراج فولیکولار واحد) است. هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند. روش بهتر بستگی به ویژگی‌های فردی شما، نیازهای شما و توصیه‌های پزشک دارد.

دیدگاهتان را بنویسید